Bijzondere stoffering? Ik denk met je mee!

Slaapkamermetamorfose

Oud stoeltje wordt stijlvol vintage en een overgebleven plaat underlayment wordt geüpgraded tot hoofdbord. Een bijzondere stoffering voor de pas verbouwde slaapkamer. De frisse blauwgroene stof is van De Ploeg.

hoofdbord bijzondere stoffering

Examenproject

Jonas Strous rondde zijn opleiding als meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege af met een zelf ontworpen relaxfauteuil. Voor de stoffering ervan klopte hij bij mij aan. Voor- en achterkant van deze fraai gewelfde stoel werden bekleed met okergeel leer. Een leuke uitdaging zo’n bijzondere stoffering! Het resultaat mag er zijn. Meer opvallende meubelontwerpen van Jonas zijn te vinden via Fu-Factory, furniture & urban design.

Fu-Factory design bijzondere stoffering

Souvenirstoel

Twee aftandse stoeltjes kregen een nieuw binnenwerk en een wel heel bijzondere stoffering van patchwork! Bestemd voor de showroom van een groothandel in souvenirs. Daarvoor moest de schaar in een grote stapel souvenirtasjes van Robin Ruth. Even flink puzzelen en voilá!

Robin Ruth patchwork bijzondere stoffering

Geborduurd clubje

Een clubfauteuiltje met grote emotionele waarde verdient een bijzondere stoffering. De eigenaresse wilde het laten stofferen met borduurwerken. Daarvoor leverde ze zelf al een aantal borduursels aan. De rest kwam uit mijn voorraad. Op de zitting kwam kunstleer.

bijzondere stoffering met borduurwerk

Oma’s stoel

Omdat hij van oma was, is hij je dierbaar. Maar tegelijk past hij totaal niet in je interieur. Met zo’n stoel kun je maar één ding doen: omtoveren tot een bijzonder object. Dit exemplaar werd bekleed met een levendige velours van Chivasso met in het midden een strook van borduurwerken. Met recht een bijzondere stoffering!

bijzondere stoffering met borduurwerk

 

 

Geef een antwoord