Een nieuw leven voor uw versleten zitmeubel

Ambachtelijk stoffeerbedrijf in Haarlem

Mijn stoffeerbedrijf Liesbeth Verhoeks Meubelstoffering bestaat sinds 1 juli 2010 en is gevestigd op een prachtige locatie aan het Spaarne, midden in Haarlem.
Of het nu gaat om een fris nieuw stofje, of een compleet nieuw binnenwerk, ik geef uw zitmeubel graag een tweede kans. Dat doe ik volgens de regels der kunst. De tweedehands op de kop getikte vintage eetkamerstoelen, de oude rookstoel van opa, maar ook de designklassieker die door de kat als krabpaal is gebruikt: ze verdienen een nieuwe jas. Omdat ze versleten zijn, maar ook heel dierbaar, kortom omdat ze het waard zijn. Trouwens, als een meubelstuk het niet waard is, dan krijgt u dat ook eerlijk van me te horen.

Ruime keuze aan stoffen

Ik heb een ruime keuze aan stoffen en (kunst)leer van merken als: Kvadrat,  SilveraGancedo, James Hare,  Romo, Kirkby Design, FabricutFebrikDesigners Guild, DePloeg, ButeReynaldo,  Chivasso, LelièvreCasamance, Danish Art Weaving, William Yeoward, Nina CampbellOsborne & LittleGabriel, Villa NovaNobilis, Lancier, SwafferVan Leeuwen Leder, Ohmann Leather, Bernard ter Hofte en Carmat.

stofferen Haarlem

Werkwijze

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Als u één of meer foto’s van uw meubel mailt naar info@liesbethverhoeks.nl kan ik alvast een indicatie geven van het arbeidsloon. Wilt u op basis daarvan een gespecificeerde offerte dan zoek ik graag samen met u een passende stof uit in onze werkplaats. Vervolgens meet ik uw meubel(s) op en bekijk dan meteen in welke staat de onderstoffering verkeert. Alle informatie verwerk ik in een gespecificeerde offerte die drie maanden prijsvast is. Gaat u akkoord met de offerte dan vraag ik u om een aanbetaling. Deze gebruik ik om de benodigde materialen in te kopen. Ik plan uw opdracht in en ga voor u aan de slag. Houd er rekening mee dat stofferen altijd handwerk is! Dat wil zeggen dat ik eigenlijk altijd een wachttijd heb. In drukke periodes kan deze oplopen van drie tot zes maanden.

Indien gewenst kan ik tegen een vergoeding uw meubel(s) halen en brengen.

Betaling

U kunt bij mij niet pinnen. Na bevestiging van de offerte ontvangt u een deelfactuur als aanbetaling. Als deze is voldaan plan ik de opdracht definitief in. De eindfactuur ontvangt u als de stoffering helemaal klaar is, bij aflevering van het meubel. Voor mijn contactgegevens klikt u bovenin op het tabblad Contact.

Mijn stoffeerbedrijf is aangesloten bij Meubelstoffeergroep, een landelijk kennisnetwerk van vrouwelijke meubelstoffeerders.

Vintage stoel Ploegstoffen

Geef een antwoord