Hockers enzo

Hocker in blingbling velours

Zo’n grote hocker op klassieke pootjes komt prachtig tot zijn recht met deze velours van Kai die dooraderd is met goudglans. Hoe chic wil je het hebben?

hocker met goud velours

Mooi groen

…is niet lelijk! Dat gaat in elk geval op voor deze hocker die opnieuw bekleed is met een grasgroene veloursstof van Designers Guild. De vele knopen zorgen ervoor dat het geen saai geheel wordt.

hocker gecapitonneerd designers guild

Artifort hocker

Hocker 905 van Artifort met vast kussen – maar het kussen was in het gebruik nogal uit vorm geraakt. Omdat de klant graag een strakke uitstraling wilde, werd het kussen vervangen. De nieuwe stof is van De Ploeg.

Artifort hocker 905 stofferen

Kleur bekennen

Hoe maak je van een grijze hocker in een overwegend grijs interieur een pittige maar niet te opdringerige blikvanger? Stoffeer hem met fel oranjerode stof van De Ploeg! Het grijs van de bank komt subtiel terug in de stoftekening.

hocker herstofferen

Leolux hocker

Een hocker van Leolux die aan een grondige revisie toe was. Het schuim werd deels vervangen en de nieuwe stof is van Swaffer.

Leolux hocker stofferen

Croc-hocker

Een hocker vol vlekken werd omgetoverd in een strak en praktisch meubel met behulp van kunstleer met een krokodilprint van Reynaldo.

hocker met print

 

 

 

 

Geef een antwoord