Stoelen Liz-Art Originals

Bedrieglijk (vl)echt werk

Is het een Gispen? Of een De Wit? Of nog een andere beroemdheid? We hebben het tot op heden niet kunnen achterhalen. Wat ik wel zeker weet is dat dit buisframe fauteuiltje zo’n 50 jaar oud is en dus origineel vintage mag heten. Met zo’n leeftijd ben je wel eens toe aan een nieuwe outfit. De onderstoffering werd grotendeels vervangen en daarna kwam er een stof op van Silvera met een print van gevlochten stroken stof. Dit vlechtwerk lijkt zo bedrieglijk echt dat niemand het kan laten om er even aan te voelen. En dan is de verrassing groot, want deze bijzondere stof is fluweelzacht. De biesjes en de bekleding van de armleuningen zijn van een mooie kwaliteit leer. (verkocht)

True blue Castelli

Blauw, blauw, blauwgroen of groenblauw? Lastige keuze… dus hup, elke stoel zijn eigen blauwtintje in stof van Silvera. Italiaans vintage design uit de sixties, deze stapelbare Castelli’s van Giancarlo Piretti, en nog steeds actueel.  (verkocht)
Castelli 4x-001

Vintage viertal

Set van vier originele vintage eetkamerstoelen die stuk voor stuk helemaal gerenoveerd moesten worden. De fraaie teakhouten rompen werden opnieuw verlijmd en in de tungolie gezet. Elke stoel kreeg nieuw schuim en een eigen kleur in twee verschillende stoffen van Silvera: effen op de zitting en een bijpassend visgraatmotief op de rugleuning. (niet te koop)

vintage eetkamerstoelen opnieuw bekleed

Gered uit de container

Gammel, afgebladderd en doorgezakt en daarom al in de container gekieperd. Toch spijt en het sneue gevalletje bij mij gebracht want het was ooit toch zo´n aardig stoeltje. Na het nodige lijm-, verf- en stoffeerwerk is het nu inderdaad weer een heel aardig stoeltje. De stof met Jugendstil-print is van Liberty. (verkocht)

stoeltje MarieJose

Patchwork party in purple & pink

Weer twee afdankertjes die een tweede kans kregen met een patchwork in uitgesproken kleuren. (verkocht)
patchwork-purple-pink

Breistoeltje

Een nieuw leven voor een oud breistoeltje. Blikvanger is de handgeborduurde voorrug. Verder zijn er stoffen verwerkt van Lancier, Chivasso en Designers Guild. (verkocht)

opgeknapte stoel

Pittig patchwork

Deze twee afgedankte vergaderstoeltjes werden opgefrist met een patchwork stoffering in lekker felle kleuren. De identieke voorruggen geven eenheid en voorkomen dat het te bont wordt. (verkocht)

patchwork stoelen

Groeten uit de Bollenstreek

Deze eetkamerstoel werd frisgeel geschilderd en daarna bekleed met bloeiende bollenvelden. (verkocht)

gele stoel

Pretty in pink

Sierlijk, lichtgewicht stoeltje: handig als bijzetter, op de slaapkamer of in de hal. Dankzij de pittige stof van ontwerper Tord Boontje (voor Kvadrat) – past dit klassieke model probleemloos in een modern interieur. (verkocht)
roze stoeltje

Trotse pauwen

Dit Biedermeier eetkamerstoeltje kreeg na een grondige opknapbeurt een stoffering van handgeborduurde pauwen. Afgewerkt met donkergroen sierband en bijpassende kleine siernagels. (verkocht)

opgeknapte stoel

Juichstoel

De ideale stoel om de verrichtingen van Nederlandse sporthelden te volgen op tv! Maar ook aan de ontbijt-, lunch- of dinertafel zit je comfortabel op deze originele oranje stoel met blauwe accenten. Volledig nieuw gestoffeerd met een vrolijk patchwork van diverse meubelstoffen. (te koop)
oranjestoel

Geef een antwoord