Sierkussens door Liesbeth Verhoeks

Sierkussens in soorten en maten

Meestal zijn sierkussens vierkant of rechthoekig. Maar waarom eigenlijk? Goeie vraag… Daarom maar eens een experimentje gedaan met deze sterrenkussens: borduurwerk aan de voorkant, een mooie kwaliteit meubelstof aan de achterkant. Supermooi op die grote saaie loungebank! Afmetingen 60 x 60 cm. (NB de glittersterretjes waren alleen voor de foto en zitten niet op het kussen bevestigd!) Te koop via KweekDesign.

Restverwerking: stervormige sierkussentjes van de mooiste lapjes uit oude stalenboeken en overgebleven lapjes van stoffeeropdrachten met een leren knoopje in het midden. (Te koop)

Meubelstoffen en borduurwerk: een fijne combi voor een set fleurige sierkussens. Afmetingen: 50 x 50 cm (verkocht).

kussens met borduurwerk

Juichkussens

De ultieme woonaccessoires tijdens een WK maar ook buiten het voetbalseizoen vrolijke blikvangers op bank of bed. Afmetingen: 40 x 40 cm (verkocht).
juichkussens

Vloerkussen met patchwork

Lekker groot vloerkussen, gestoffeerd met een patchwork van hoogwaardige meubelstoffen en handgeborduurde afbeeldingen. (verkocht)
vloerkussen noëlle 1

Eendenkussen

De hoes van dit royaal bemeten sierkussen (44 x 44 x 6 cm) bestaat uit een patchwork van meubelstof en twee fijntjes geborduurde afbeeldingen van eenden. De achterkant is van een effen groene, fijne ribstof. (verkocht)
eendenkussen 1

Appeltjesfris

Patchwork sierkussens van 40×40 cm met een geappliceerde appel. Leuk als kleurig accent op een effen bank. (verkocht)
appelkussentjes

Vloerkussen royaal

Royaal vloerkussen met een patchwork hoes waarin meubelstoffen, vintage sierband en handgeborduurde afbeeldingen met elkaar zijn gecombineerd. De onderkant is een samengesteld uit stevige meubelstoffen. Afmetingen: 60 x 55 x 15 cm (verkocht)
vloerkussen 2-1

Diverse sierkussentjes

Ter inspiratie: een reeks bij elkaar passende sierkussentjes. Elk exemplaar is uniek, gemaakt van borduurwerkjes en meubelstoffen. Dergelijke kussentjes kunnen ook in opdracht worden gemaakt. Dan verwerk ik bijvoorbeeld kleuren en/of dessins van uw voorkeur of ik gebruik (deels) uw eigen stoffen en/of borduurwerken. (NB de afgebeelde exemplaren zijn niet te koop)

sierkussens

Geef een antwoord