Poefs Liz-Art Originals

Grote ronde hocker

Bij het stofferen van meubels blijft vaak restmateriaal over. Zonde om weg te gooien! Het is veel leuker en duurzamer om deze resten te verwerken in een nieuwe stoffering. Bijvoorbeeld op een hocker als deze: bekleed met kleurige repen stof en resten leer. Doorsnee 1 meter, hoogte ongeveer 45 centimeter. (Verkocht)

Ronde poef met borduurwerken

Deze heerlijke zachte poef bestaat uit een combinatie van meubelstoffen en handgeborduurde afbeeldingen. Een unieke blikvanger in het interieur. Afmetingen: hoogte 40 cm, doorsnee 70 cm. (verkocht)

geborduurde patchwork poef

Poef met deksel

Met deze warmrode poef met aan twee zijden een handgeborduurde afbeelding van een jachttafereel, heb je altijd een extra zitplaats bij de hand, plus een handige bergplek voor van alles en nog wat. Afmetingen: hoogte 46 cm, breedte 37 cm. (te koop)

poef met deksel

Dekenhocker met los kussen

Een vintage deken van 100% zuiver scheerwol krijgt een nieuw leven op deze hocker. Afmetingen: lengte 55 cm – breedte 55 cm – hoogte 52 cm inclusief kussen. (verkocht)
dekenpoef

Patchwork hocker

Hocker bekleed met een patchwork van meubelstoffen in combinatie met borduurwerken. Afmetingen: lengte 60 cm – breedte 60 cm – hoogte 42 cm. (verkocht)

patchwork hocker

Oranje boven

Stevige ronde poef in oranje met blauwe accenten. De stoffering is een patchwork van meubelstoffen met als blikvanger een handgeborduurde medaillon. (verkocht)

patchwork poef

Geef een antwoord